Ajde Sara počni opet pisati, lako je to.

309

Teško je pisati dok te ništa ne jebe. Jako je teško pisati i pričati o nečemu važnom dok te ništa ne jebe. Mislim figurativno. Teško je biti  umjetnički nastrojen dok ti je duša mirna ili dok ti je sve posloženo u glavi.

Teško je pisati i dok te jebe sve. Dok imaš toliko problema da ne znaš od kud početi. Teško je pisati dok ne znaš kako se izraziti. Rečenica koja i se mota zadnje vrijeme po glavi dok  i me netko pita; ”Pa zašto nisi ništa rekla?”

”Nisam znala kako reći, pa nisam”.

Teško je to dok ne izlaze riječi iz tebe, neki to shvaćaju pa im je dovoljan samo pogled, neki to shvate kasnije, a neki nikada.

Divim se piscima i umjetnicima koji vuku inspiraciju iz sreće. Od kud im snaga i volja, tj. divim im se jer jedini osjećaj koji vrlo dobro poznajem je konstantni stres oko problema koji ponekad nisu ni moji.

Poznajem većinu ljudi u ovoj maloj zabiti i sa sigurnošću mogu reći da ljude jebu problemi koji nisu njihovi, ko da bježe od svojih problema i uspoređuju ih sa svojima i uvijek traže nešto filmski dramatično, gotovo toliko tragično da bi se svi veliki pisci posramili kako oni to nisu zamislili ili scenaristi najčudnije i najgledanije Hrvatske serije ”Krv nije voda”. Stvarno se divim sretnim kreativnim ljudima.

No gledano povijesno, niti jedna hvalevrijedna knjiga, skulptura, zgrada nije nastala tj.  nije bila zamišljena od sretnog čovjeka. Svi ti uvijek govore pa ajde probaj biti sretan, ko da drugi osjećaji nisu bitni. Težimo sreći umjesto da prihvatimo sve osjećaje koje možemo ili ne možemo opisati riječima.

Zapravo i ne znam što želim reći, možda jedostavno želim reći da napokon imam inspiraciju za  pisati, možda sam jednostavno htjela podijeliti neke svoje misli, ako ih netko pročita i shvati odlično, a ako ne, svejedno. Glavna premisa ovog portala je izražavanje svojih misli, ko neki ispušni ventil. Ovaj post je za mene, ovo su moje misli.

 

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Sara Branilović
Kontradiktorna osoba koja voli crnu boju i roze šljokice i zaluđena je vintage stilom. Životni moto je: Nema labavo i Nikaj se ti naj se bu.