Baka je jako ljuta danas. Zašto, rekla sam u kratkom videu, ali slijedi i text ispod videa.

Zašto se za hranu ne bi govorilo fuj? Realno, čušpajz od zelja je fuj i svi vi, tj. ne svi, ali pola vas kojima je argument ”Djeca u Africi su gladna” bi za tu istu djecu reklo fuj. Tako da jedan ”fuj” više ili manje za čušpajz od zelja, svijet ostaje isti.

Inače, ja ljeti izlazim s bakom. Ja pijem Long Island Ice Tea ili Lynchburg Lemonade, a baka pije Pina Coladu ili Coconut Dream. Onda mi baka soli pamet mudrostima tipa da se ljepota žene vidi u nekretninama i po toj sam teoriji ja jako jako ružna. Fuck it. Nemre svatko biti lijep. Nevezano uz baku, čula sam jučer od kolegice da jedna ženska koju poznajemo nikad nije imala dečka, ako ne računamo pijano žvaljenje s klošarom u Gjuri, jer ne pristaje na dečka koji ima plaću manju od 40 000 kuna na mjesec. Da stvar bude još spontanija, plaća mora biti zarađena diplomom PMFa, a ne npr. iznajmljivanjem jahte za 20 ljudi. Zanimljivo. I onda ja mislim da ja imam čudne kriterije tipa visina 190+, kilaža 80-, skejterski stil u odrasloj dobi, auto kojeg me nije sram ako nas netko sretne i ne previše digresija u pričanju priča jer ako frajer ima previše digresija onda ja zaspim.

Ozbiljno, imala sam bivšeg koji misli da ja stalno spavam, a u biti patim od nesanice, ali s njim sam spavala već u 9 navečer jer je frajer imao toliko digresija u svakoj svojoj priči da bi ja redovito zaspala. Lik niti jednu jedinu priču nije ispričao do kraja! Znaš ono kad dejtaš nekoga tipa godinu dana, a o toj osobi ne znaš ništa jer nije bila u stanju ništa ispričati niti na niti jedno pitanje suvislo odgovoriti? Ne znaš? Ja znam.

Iako sam po nekretninama gledajući ružna (tuđim nekretninama) dobila sam jučer kompliment da u moj dućan dolaze frajeri samo zato jer sam ja zgodna. Hvala. Ili šamar jer to je uvreda.

Ovo je totalno spontani blog post, naime sjebana sam jer sam trebala s bakom ić doktoru opće praxe, a na kraju nisam jer baka je promijenila mišljenje vođena sloganom iz The Notebooka: ”A girl can change her mind, can’t she?” Ili Titanica, nemrem se sjetit. I tako ja sad sjedim tj. sidim i fumam kompletno sređena jer za doktora opće praxe uvijek se moraš srediti da ne pomisli da si bolestan. To je bakina teorija, a baka je uvijek u pravu. Rekla sam joj da joj teorija nije dobra jer ako pretjeraš sa zelenim sjenilom na očima doktor može pomisliti da si stvarno bolestan i dati ti uputnicu za psihijatra. Što u neku ruku nije niti loše jer onda dobiješ legalan recept za Xanax, a to uvijek dobro dođe.

Ljudima na selu ne treba taj recept jer imaju bačve s vinom doma, a mi u gradu to nemamo pa nam treba. Baka je bila miss jednog sela pa se svećenik ”raspopio” i preselili su se u grad i sad se njena ljepota vidi u nekreteninama.

Rekla mi je jučer jedna ženska da se u životu najlakše udati. Nekom možda. Meni ne. Tipovi su imali ideju da me žene, ali je ta ideja kod svakog trajala ravno 8 minuta iliti koliko traje postorgazmička sreća. Zajebavam se. Ali sve te ideje su kratko trajale, a s moje strane bivale s gnušanjem odbijene. Doduše, jednom sam se pristala udat za jednog Talijana, ali on je zaboravio na to i mislim da to znači da smo službeno zaručeni od negdje 2005. od kada se nismo vidjeli niti čuli.

Testirala sam upravo lika s kojim sa bila na dva dejta i pitala kakve nokte da si stavim. Reko je crne. Dakle, nije seljačina. Da je, kao većina likova, rekao da si stavim french, blokirala bih ga preventivno jer nikad ne znaš možda ćeš lika dejtati deset godina i morati imati french. Cijelo vrijeme. Doduše do tad će ponovno doći u modu.

”French nikada neće izaći iz mode” – said every seljanka ever.

11 ujutro je i pitala sam baku jel gotov ručak pa je ljuta. Budna sam od 5.

Gotov blog.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima