Kao uvod, dopustite da postavim definiciju velike kurve na primjeru iz stvarnog života:

Dakle, možemo rezimirati da je svijet pun velikih kurvi jer velika većina žena je toliko glupa da muškarce hvataju na dijete iliti muškarce gledaju kao izvor para, a ako su mu okotile to dijete koje nije ni krivo ni dužno, on ih je sve dužan uzdržavati. I nju naravno. To su kurve u klasičnom smislu, ne one ulične, ali vjerujem da im ni to u nuždi ne bi bilo strano. ”Udaj se za bilo koga tko ima plaću” – govorila je majka jedne samozvane poznate manekenke s nogama u X, poznate zapravo samo u krugovima za prostituciju.

Inače, for your info, prava ljubav vrlo vjerojatno ne postoji ili je rijetka kao bizon koji izumire. To znam jer mi tvoj muž koji drži vašu sliku s vjenčanja za profilnu, šalje poruke u kojima nudi sex. Ne tvoj muž nego VAŠI muževi, množina. Jer oženio te tek toliko da mu rodiš djecu jer i on je kurva, a sex s tobom dosadniji mu je od emisije Hrvatska traži zvijezdu pa bi malo hopa cupa sa mnom, ipak imam sexy usne pa zaključuje, iako to nema veze s time, ali on je glup,  da dobro pušim.

Zaljubljenost je pak druga stvar i bez zaljubljenosti se sexaju samo djeca i gore spomenute kurve. Fama oko gubitka nevinosti je pak bullshit, ne čekaj pravog jer pravog ćeš upoznati najranije s 40, sve ostalo su likovi koji će meni slati poruke i slike sebe golog do pasa u inbox. Onaj tko ne izgubi nevinost do 20. godine života, taj poludi i postane stara frajla i pojedu ga tj. ja mačke. Ako je riječ o muškarcu postane masturbator i pervertit.

Ako ste lijeni bili ovo pročitati, za laike je objašnjeno u videu:

Inače, sex je debelo precijenjen i samo nedojebani ljudi koji u životu nisu imali dosta sexa pate za njim. Ja se ne moram sexat više nikad u životu, ako se ne zaljubim naravno.

Za kraj, evo malo poduke o sexu, znanstveni pristup o ženama koje se ne ševe odostraga:

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima