DEPRA 101

227
DEPRA 101

Eo mene opet, sa nula inspiracije i manjkom cigareta u kutiji otvaram wordpad dok preslušavam versove koje sam snimio tokom moje neaktivnosti kao bloger, ili kak moji nemrtvi vole reć, profesionalni shitposter.

Više shit manje pro, al koga boli kurac, osim mene naravno jer logično nebi napiso ni riječ da mi ništa ne znači, iako ne bi mogo nikom reć šta mi točno to znači da me netko pita.
Možda jer je fora format ono, kontam da ima kao pravila di bi trebo pisat trebao umjesto trebo, al nisam nikad u životu nekom reko trebao, ili mogao, ili felatiraj mi falus.

Kakve dramice u zadnjih par dana, editor ispadne papak i cijela stranica padne i vrati se i bla bla bla bla boli me falus.
I onda deran na kraju nabaci neku tužan sam ubiću se spiku.

Welcome to the club, osim šta je ovaj klub jedan od onih u kojim ne želiš bit, i bogami nije jedan od onih klubova čiju člansku iskaznicu možeš mahat naokolo da bi privuko pažnju ili sažaljenje, a pokušaj emocionalne manipulacije istim je neoprostiv čak i u mojim očima, koje tog tipa nisu vidjele nijednom, nit probale pogledat.

Odjebi s tim, odjebite debili koji mislite da je suicidalnost nešto što možeš odbacit sa sebe ko jaknu kad je pretoplo, i odjebite debili šta brijete da ste posebni jer ste suicidalni i ko fol vas nitko ne razumije, ne znam koji mi više idu na falus.
Često sam veoma otvoren oko vlastitih mentalnih problema, točnije rečeno drito kažem šta mislim, kolko god to ubilo raspoloženje ili bilo neprimjereno, ali baš zbog toga znam i vidim razliku između ljudi kojima dam kocku kad se vidimo, i onih koji su tolko zabijeni u sebe da će se ugušiti na vlastitom egu dok ja sa ovom prvom skupinom od depre složim dve čaše, dobro smotanog topa, i pun falus neumjesnih šala.

Jedna osoba mi je rekla: “Bit će bolje, nije tak loše zbilja.”
Ne pričamo već godinama.

Jedna osoba mi je rekla: “Da je zbilja tako ne bi pričo o tom tak da prestani glumit.”
Nasilje, jebiga, nisam savršen.

Jedna osoba mi je rekla: “Da se želiš ubit, ubio bi se.”
Ah žene, ne mogu im naudit, al joj mogu uzet zalihu trave i milku s keksima pa joj pojebat frendicu, good enough.

Jedna osoba mi je rekla: “Znam stari, banana.”
Vječno ga poštujem.

Jedna osoba mi je rekla: “Oš da se zaletim sa autom po tebe pa odemo razbijat stakla na napuštenim kućama i ostala sranja?”

Taj isti mi radi beatove na koje pišem versove, popijem metak za njega.

Prekinite srat, ak ti treba pomoć, traži pomoć al nemoj cvilit i čekat da te netko sažali.
Ako ne razumiješ problem, nemoj se pravit da problem ne postoji jer se ne dešava tebi, mogu i ja doć i reć da sida ne postoji jer ju nisam nikad imo.
Nemojte imat natjecanja tipa ko je depresivniji i ko je imo gori život, jer je veoma očito da samo želite da vas netko prihvati bez ikakve namjere za samopoboljšanjem.
Ne pomažite ljudima koji ne traže pomoć, ima velika količina samopoštovanja u samostalnosti, ne podcijenjujte tu vrstu snage, obit će vam se u glavu.

Poštujte jedni druge, ako niste sposobni za to, niste sposobni ni za poštovati sebe, i zapamtite da vam nitko ništa ne duguje i da to isto poštovanje nije privilegija nego se zaslužuje.

Falus je smiješna riječ.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Licemjerno Smeće
Nemam život, mrzim sve. (biće slika kad skupim lipa za neku nokiu kunem se)