J.R. AUGUST – Revolucija dobila svoju himnu! (VIDEO)

280
J.R. AUGUST - Revolucija dobila svoju himnu! (VIDEO)

Sinoć u zagrebačkom klubu Sax, na svoj imendan iliti Sv. Nikolu, nastupio je Nikola Vranić iliti J.R. August sa zborom i bendom. ”Nadam se da ćeš ovo pamtiti kao najgori koncert u karijeri” – rekla sam mu u backstageu jer je koncert bio toliko dobar da ne može biti bolji, a
ja mu želim još bolje koncerte, ako  je to uopće moguće. Pokloni za Sv. Nikolu su jučer nadmašeni i to svi u životu, čak je nadmašen i kombi za Barbike 1992.  – Vranić je Revoluciji posvetio svoju najljepšu pjesmu, Crucify Me, što je tom predivnom  gestom  postala službena himna Revolucije.

Napisala sam jutros status na Facebook: ”Sinoć sam doživjela najljepšu gestu u životu na koncertu J.R. Augusta. Od samog njega. Gestu u rangu mamine geste kad mi je za 16. rođendan dala Plavi oglasnik i dopustila da si odaberm psa. Ako je netko ČOVJEK i ARTIST u isto vrijeme, to je on. Od njega sam dobila najljepši poklon, koji staje uz bok maminom poklonu – pravom živom psu. Psa sam željela, a ovo se nisam usudila željeti, dapače nikad mi nije padalo napamet da ću to dobiti, a to je par riječi koje znače sve. I ova pjesma. Provalila sam u backstage da ga pitam jesam li dobro čula ili imam halucinacije. I da mu kažem da je jedan od rijetkih ljudi koje sam u životu voljela, a da nije u ljubavnom smislu. No homo, bros before hoes. HVALA TI”

Hvala ti, Vraniću, bilo je divno i vidimo se opet!

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima