LUDI SEX S FRENDOVOM BIVŠOM – da ili ne?

379
LUDI SEX S FRENDOVOM BIVŠOM - da ili ne?

Text je privremeno bio kod druge autorice na Revoluciji. Hvala, na čuvanju. 

Ah, taj legendarni Barney Stinson. Muškarac koji je zaslužan za mnogo slomljenih ženskih srca, and THE BRO CODE. Zbog bratskog koda, muškarci bolji prema muškarcima, nego što su žene prema ženama. Članak 150. No sex with yours Bro’s ex. U prijevodu, Ne seksaj se s bratovom bivšom. Kršenje koda je gore od ubojstva buraza. Ali ga je čak i sam Barney prekršio s Robin.

Želim pričati o kršenju koda. Znam da sam spavao s previše cura. Često ih znam vidjeti u gradu, ili kako moja cura kaže, viđamo ih više nego što bi trebali, ili citiram nju “Vidim njih više nego što vidim svoj obraz u ogledaju.” Neko vrijeme ju je to diralo, ali jebi ga ženo, živimo u malome gradu, imao sam ih puno na kurcu, prihvati to.

Imam jednog buraza s kojim radim. Lik je zagrezao u 28, misli da ima 15. Jedini prorok uz cigarete i žene mu je piva poslje posla. Dvije, oke lažem. Šest piva poslje posla. Prioritet u životu mu je naći idealnu ženu, biti u vezi dvije do tri godine i oženiti se. Ali ne ponaša se tako.

Dugogodišnju vezu je divno prekinuo s prijevarom. Ironija je što su oboje imale isto ime. Tea. Ne znam zašto, ali ironično je. Tea 1 je bila cura s kojom je dugo bio u vezi. Žena je imala plaću veću od njega. Žene koje zarađuju više od muškarca su iznad njih i one dominiraju, pa pretpostavljam da mu se to nije svidjelo? Ne znam, nije rekao pravi razlog prekida. Actually, nakon par piva rekao je da mu je Tea 2 ljepša. Kao što rekoh, 15 godišnjak u duši. Ostavimo ljepotu na stranu, nije ona prioritet za ozbiljnu kvalitetnu vezu koja završi brakom, kao što on želi. Tea 1 je saznala za Teu 2 tako što je Tea 1 poslala poruku, basic bitch poruka after sex, “Kad ćemo na kavu.”. Tea 1 je rekla, oke, daj ženi odgovori na poruku. Tea 2 se taman sjetila poslati njihovih sto tisuća slika kako se ljupkaju. Tei 1 je bilo sve jasno. Kakve to sad veze ima s vezom? Well, problem je da je bratski kod prekršen. Tea 2 je bila moja bivša. Kratko je trajalo. Previše ljubomorna, s razlogom, imao sam Messenger pun drolja. Ona našla drugog, ja drugu, razišli smo se. Ne kao ljudi, ali razišli smo se.

Doleti buraz, ima novu curu. Ajde, svaka čast. To je bilo brzo. To je moja bivša. Oh, boli me kurac. Poslje posla odem pod tuš, cura sjedi na wc školjci dok joj je u ruci upaljena cigareta. Kažem joj za to, samo zakoluta s očima i počne filozofirati o bratskom kodu. Za kojeg nisam prije niti znao, jer realno boli me kurac tko mi jebe bivše. Ona misli da se bratski kod ne bi trebao kršiti, iz sto tisuća razloga. Nabrajala ih je, ostali su mi samo ovi u glavi.

Razlozi zašto moja cura misli da se bratski kod ne bi trebao kršiti

1. Moja bivša ili ga njegova sadašnja dođu na isto mjesto gdje smo moj buraz i ja. Njega poljubi, mene gleda onim “zašto ne goriš u paklu.” pogledom ili ako je zrela (ali nije, sve moje bivše su kurve. Ne mislim na prostitutke kojima sam plaćao seks, nego besplatne kurve koje se toliko daju da me čudi što nisu naplaćivale seks jer bi do sada imale 2 milijuna eura.) priča s tobom. Svejedno je awkward moment.

2. Ako stvarno uspiju (again, hoes. Ne vjerujem u to) biti ću im kum na vjenčanju?

3. Buraz, bio sam u njoj prije tebe. Ne moraš mi govoriti kakva je. Znam.

Dalje nisam zapamtio. Žena filozofira oko jedne cure, a i sama zna da su mi bivše kurve i neće ostati dugo u tom odnosu, vezi, što god. Dali smo im tri mjeseca. Trajali su dva mjeseca.

Opet ima novu jebačicu, potencijalnu za brak. Slučajno je to sestra od moje bivše. Cura je bila u pravu. Iritirajuće je. Oke, jebao sam puno cura, ali gdje ti izvlačiš cure koje imaju bilo kakve veze s mojim bivšima i koje su actually moje bivše?

Zove na pivu svaki jebeni dan. Išao sam. Volim pivu poslje napornog rada. Opušta. Zaslužio sam tu jebenu pivu. Odem na jebenu pivu da se opustim i smirim živce, prije nego što dođem doma na spavanje. Nema ništa bolje od toga da zaspiš uz dobru ženu u krevetu. Na zadnjoj pivi čak i nije pričao o svojoj divnoj budućoj ženici, već o mojoj jebenoj bivšoj. Pa jebote život, zar mi je tako jebeno bitno znati kad je pišala, kad je srala, tko sad ulazi u nju. I FUCKING DON’T CARE.

Moja cura je bila u pravu. Lijepo je imati pokraj sebe zrelu ženu koja zna razmišljati i biti tvoj mozak umjesto sebe. Bratski kod se ne krši. Barem se drži jebenog bratskog koda da mi ne jebeš bivše. Ajde jedna, sranja se događaju, ali kad mi skupljaš jebene bivše na hrpe i onda ja moram slušat o tome? Ne, hvala.

Inače, ja stvarno poštujem žene kao seksualna bića, ali jebemu, moje bivše ne spadaju u tu kategoriju.

Ne odlazim više na pive s burazom. Ne znam, držim ga na distanci. Neda mi se više slušati. On ne može ne pričati o njima, iako sam mu naglasio da ne želim znati. Bivše pripadaju tamo gdje im je mjesto. U prošlosti.

Pa eto, moja cura i Barney Stinson su bili u pravu. THE BRO CODE. Članak 150. No sex with yours Bro’s ex iliti ga ne seksaj se s burazovom bivšom. Barem mi nemoj govoriti o tome. Bez prestanka. Iritirajuće je.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Dean Bajmor
Još jedno anonimno smeće. Bajmor mi nije pravo prezime. Živim, radim i pišem u Zagrebu. 25 godina mi je tek. Horoskopski djevac u podznaku vage, čitaj kao – najebali ste. Supernatural i Papa Roach su religija. Imam velike snove, za tako malog čovjeka.