Najgori početak ikad (prestanka pušenja na parkingu i u životu)

442

Znate li koji je najgori početak ikad? ”Ne znam o čemu da  pišem” – to je najgori početak texta ikad i zato nikad nisam tako započela text. Najgori početak ikad je kad upoznaš frajera  i odmah mu sve ispričaš o bivšem za kojim tajno/javno patiš. Učinila mnogo puta. Uvijek. Skoro. Možda je još gore ako liku prvu večer poznanstva popušiš na parkingu pa te on blokira na Fejsu prije nego stigneš vidjeti njegovu sliku vjenčanja koju drži za profilnu. Pošten čovjek, njegova žena nije ništa kriva osim što je živa pa nije dužna uzrujati se saznanjem o tebi. Nije mi se desilo nikad.

Najgori početak je početak smanjenja pušenja. Ne u životu nego cigareta. Ne prestanak pušenja jer to nikom normalnom, barem nikojem normalnom pušaču ne pada napamet. Mater vrši tiraniju na temu ja sam njeno jedino dijete i ne želi da umrem na Jordanovcu na  klinici za plućne bolesti jer trenutno neam zdravstveno pa tko će to platit. Sakrila mi cigarete, a svi znamo da će onaj tko pušaču sakrije cigarete biti ubijen. E, ekipa, tresla sam se. Namjerno sam napisala ”e, ekipa” jer nikad ne govorim ”e, ekipa”. To mi je seljački. Iako to u nekoj preseratorskoj subotnjoj šprehi govorimo mi, djeca s ulice, ona djeca koja se prave da su s ulice, a ulicu nikad nisu ni vidjela. Ni bicikl ne znam vozit jer nisu mi dali jer je opasno. Toliko o djeci s ulice centra Zagreb grada. Najgori početak života ikad.

Jebale te preseratorske subotnje šprehe. Ko još jebe subote?! Ne tko jebe subotom (nekad ja) nego subote kao dane za izlaske. Ko još jebe izlaske. Ja ne. Znate kad sam zadnji put bila na izlasku? Pred tri mjeseca u Vintage Industrialu i prebila skoro verbalno taxista jer je mislio (pogrešno) da smo ekipa (”e, ekipa”) i ja drogirani turisti i htio nas vozit na tour de okolo po gradu. Nismo turisti nego lokalni plus bili smo na dve i pol pive. Nabijem i taxiste i izlaske, ti mater. Najgori početak kraja večeri ikad.

Počinjem biznis novi, neka megalomanija me šora, bit će veliko, bit će bomba, ali državne službe nisu dva mjeseca u stanju isprintati papir s dokazom o prestanku bivšeg biznisa. Najgori početak biznisa ikad. Imam dvije cigarete u trenu u kojem ovo pišem.  Najgori početak smanjenja pušenja ikad. Jednom sam silovala tipa na parkingu i sutradan mu se ispričala. Rekao je da se nije osjećao silovano. Brijem da je lagao jer nije muški reć da si se osjećao silovano. Ne znam jel to najgori ili najbolji početak ljubavne afere ikad. Frend jednom pijan pojebao babu od 60 i htio sutra prijaviti silovanje jer se osjećao silovano. Najgori početak dana ikad.

Napisao mi  u inbox neki lik sa slikom auta za profilnu: ”Koliko tražiš za sat vremena” – najgori ulet ikad. Odgovor: ”5 bilijardi biliona” + block. BLOCK. Batina, cigarete i  block su iz Raja izašli.

E, ekipa, ne znam o čemu da pišem, al mi se jebeno piše. Vidite kako sam ja talentirana za pisanje (sad se kurčim) da od ničeg napravim priču bez poante koja vam se actually sviđa. Najgore kurčenje ikad. Ispričavam se. Inače, pes mi ima neki novi fešn, a  taj je da se diže u 6 ujutro i oće van tada jer tada još nema prometa, a po novom mu promet stvara anxioznost pa hajde Nika, ne  budi lijena, u 6 ujutro na tour de okolo. Jebeš život ako ti ga ne diktira pas. Bolje pas nego bilo koji čovjek jer jebote led. Ljudi su profućkali svoje šanse kod mene. Inače, poslovica ”Jebote led” izmišljena je kad sam ja pala na glavu preko leda na skijanju. Nema se, može se.

Danas sam zabrijala da nema kave jer je baka nekaj žonglirala s posudama i presula (presula? čudna riječ) kavu u neku drugu posudu pa sam imala krizu kave kao da mi nije dosta što mi je mater sakrila cigiće. Cigići su cigarete od milja. Speaking of cigići, netko je izbacio glomazni otpad pred kuću i među otpadom je bio bijeli uredski stolac zmazan od menge i kauč onako prljav i bež, također zmazan od menge. Cigići su sve odnijeli.

Mislim, nije grijeh da ti curi menga. I meni je jednom… nije bitno. Zaboravi. Gore od menge je poliesterska piđama zmazana od sperme, ali nećemo ni o tome. Nije bitno. Zaboravi. Rekoh: zaboravi!!

Mislim da je najbolje da zaboravite da ste išta od ovog pročitali jer ovo cijelo je najgori početak texta ikad.

Ovo bi vam sve ispričala na pivi, ali  ne idem s vama na pivu pa sam vam ispričala ovdje.

Bok.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima