NEKI RENDOM RANT

85
NEKI RENDOM RANT

Jel se to meni čini, il danas svaki debil misli da ima neki skriveni štih za psihologiju.

Neznam kad sam pričo sa nekim izvan presvetog trojstva (ANDED KRU 4 LIFE SWEG SWEG), a da nije izvrtio moje riječi kroz mentalni poligon koji je lako moguće projekcija vlastitih iskustva nepovezanih za moj život. Primjera radi, pričam sa starim o tome kako bi mogli na pikado u njegov klub, ja spomenem da me ne zanimaju njegovi derani sa duplo mojih godina na šta mi on sa najvišeg konja kojeg je mogo nać odgovori da ne razumije zašto se ja bojim ljudi.

“Zabrio si stari, ovaj razgovor je gotov.”
“AHA opet bježiš.”

Ne bježim, beznadan si i tvoja perspektiva ima manje dimenzija nego moja sjena.

Neznam zašto svi to rade, sranje i ja to radim u prvom paragrafu teksta, kao da smo ovisni o pametovanju zajedno sa ostalim balkaniznima tipa: “ko je glasnije reko taj je u pravu”, “samo sam ja imo veze s ovim al nisam ja sjebo nema šanse”, i naravno meni najdraža: “onaj ko dulje bulji u drugog je dominantan jer ljudi i psi su neuralno povezani na isti način”.

A možda neki i jesu, šta nije nužno loše jer iskreno, da su mi jedine brige u životu jest,jebat i spavat bio bi sretnije biće, međutim ja se patim s tim kad se obično pravi da je neobično.
I ovi testovi osobnosti mi idu na kurac, kao da nekih 15 pitanja na papiru može odredit kako moja glava funkcionira, i to pogotovo sa pitanjima koja sama po sebi otkrivaju koji rezultat daju, pa nam još daje da ih krojimo po svojoj mjeri i na kraju izađemo kao :”ha HA! znao sam da sam licemjerni narcis!”

Ako niste shvatili dosad nema nekog smijera u ovom blogu, pola 5 je i nemam šećera za kavu i želim se svađat jer mi se svađa, a neam se s kim svađat, kurac.

Nema zabave u svađanju sa balkancima, osim ako ih naravno ne podjebavaš cijelo vrijeme, al tu zabava proizlazi iz vlastitog humora umjesto iz nekog natjecateljskog duha.
Većine ulaze u rasprave sa početnom misli da si gluplji od njih, bilo to istina ili ne pa im vlastiti ponos neda da budu u krivu, šta može rezultirati u najfascinantnijem skoku logike, for real, probajte svog lokalnog balkanca ulovit kako ovo radi.

Ako prvi argument vrlo čvrsto pobijedite, a vaš suparnik promjeni temu bez rezolucije na prvu, pa se prave ko da jedno ima veze s drugim, čestitam, našli ste kretena.
E sad, vrtit će istu tehniku mijenjanja tema dok ne naiđe jednu gdje se slažete ili ispada u pravu i tu je u njihovoj glavi cijeli razgovor gotov i sva njihova pogrešna mišljenja o temama A do E su za njih potvrđena jer im je potvrđena tema F.

Ovdje vam moralno dozvoljavam fizičko nasilje, ili puno bolje, jedan brzi kick iz života, jer ova osoba je blokirana od bilokakvog ljudskog napretka i napravit će sve šta može da i vi sami ne napredujete radi već demonstriranog debilizma.

Volio bi da vam mogu dati negu magičnu riječ koja ih izbije iz njihove samozadovoljavajuće petlje, ali nema je stari, ranjenom konju se puca u glavu, a taj ne samo da je konj neg je konj u invalidnim kolicima.

P.S. Nisam očekivo ovak dobru reakciju na ove tekstove koje pišem u minimalnom vremenu bez premeditiranog cilja i manjkom brige o završnom rezultatu, dobiću duksu zbog vas, tenks degeni.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Licemjerno Smeće
Nemam život, mrzim sve. (biće slika kad skupim lipa za neku nokiu kunem se)