O previše zgodnim likovima koje treba preventivno blokirati

696
O previše zgodnim likovima koje treba preventivno blokirati

Mudrosti moje majke su sljedeće:

1) Kad se zaljubiš u kretena tvoja je najveća sreća u tome da te taj neće

2) Da je sve u redu s njim on ne bi zapao tebe

3) Od previše zgodnih likova najbolje što možeš dobiti je da ispadne da je peder

Ako vam je ovo nejasno, iliti ako biste kao Jeffree Star rekli: Can’t relate – to onda znači da imate jebene sreće u životu.

Mislim… Kod zgodnih likova ima previše psihičkih bolesti jer su mnogi zbog zaljubljenosti u svoju sliku  razvili neke poremećaje ličnosti tipa narcisoidni što je mnogo bre zajebana stvar. Neki su toliko umišljeni u svoju ljepotu da ne rade  ništa u životu nego duvaju vutru i imaju propali bend te ne traže curu nego udomiteljicu. Drugi pak misle da mogu jebati sve što hoda i da će to proći bez posljedica. Ono što je najgore, na njih to nikad ne ostavi posljedice, ali zato ostavi na njihove žrtve iliti žene koje zbog njih dobiju legalni recept za Xanax i to na žlicu. Ako me razumijete.

  1. veljače 2019. godine je inače izmišljena krilatica ZGODAN SI, IDEŠ NA BLOK zato što me na Instagramu followalo nešto što liči na mlađeg i zgodnijeg Đonija Deppa od samog mladog i zgodnog Đonija Deppa, nešto što izgleda kao mješanac tvoje i moje propale ljubavi života i nečega što ima propali bend, a što usput jede heroin na žlicu, dakle nešto čemu na čelu piše da je moja jednosmjerna karta za centar za krizna stanja iliti da ću kroz narednih šest mjeseci zbog njega dobiti legalni recept za Xanax.

”Issssss, taj je toliko zgodan da je čak i meni zgodan što 100% znači da ćeš zbog njega dobiti legalni recept za ne samo  Xanax nego i Sanval na žlicu!” – vrišti moja Tamara i dodaje: ”BLOKIRAJ GA!”

O previše zgodnim likovima koje treba preventivno blokirati

Lik si je stavio caption za sliku ”i zato čuvaj se i bolje pazi se”, kako znakovito!

Fakat, prezgodne likove treba preventivno blokirati jer takvima ko ovaj na čelu piše da će ti uzročno posljedično pribaviti legalan recept za sve tablete koje inače kradeš od bake, počevši s Normabelom i Praxitenom od milja zvanim Praxy10.

Inače, za ženu nije dobro da je previše lijepa jer zaboravi graditi karakter, a za frajera je dobro jer ne zaboravi graditi karakter nego dapače padneš na njegovu šarmantnu intelektualno duhovitu spiku i onda si najebala za koji mjesec i slušaš emo pjesme tipa Total Eclipse of the Heart i gledaš Twilight sagu, nastavak Total Eclipse i plačeš gutajući Xanaxe za koje ti je likovo ponašanje prema tebi pribavilo legalni recept.

Zajebani su i oni likovi koji su samo pustili bradu pa se prave da su zgodni jer brada je šminka za muškarce, a tek ovi koji su stvarno zgodni i bez brade su karta za centar za krizna stanja, stvarno. Zato: ZGODAN SI, IDEŠ NA BLOK!

Sve ih treba preventivno blokirati jer samo je pitanje sekunde u kojoj će ti početi slati intelektualne verzije ”ćao maco” poruka i zaljubit ćeš se za dva dana ko krava čim odete na prvu cugu gdje će te šarmirati intelektualno duhovitim spikama o svom propalom bendu i onda talking leads to touching, touching leads to sex i onda si najebala, prvo doslovno fizički pa onda uskoro mentalno jer će te prezgodni tip jebati u glavu svojim mindfuck igricama i dok ćeš ti pjevati Every step you take I’ll be watching you nećeš se ni snaći i već ćeš hodati psihijatru za 300 kuna po satu.

Poanta je u tome da će tip svoje poremećaje ličnosti koje je razvio zahvaljujući svojoj običnu smrtniku nezamislivoj ljepoti ispoljavati na tebi. To je pravilo i to je uvijek tako i ne postoji iznimka koja potvrđuje to pravilo. Stvarno, dobro kaže moja mater, najbolje što ti se može dogoditi s prezgodnim likom je to da ispadne to da je peder i tvoja će najveća sreća biti u tome da te taj dugoročno neće plus, da je tip normalan, ne bi on zapao tebe. Ako i dalje kao  Jeffree Star govoriš Can’t relate onda si fakat ženo imala sreće u životu. Ili jednostavno imaš loš ukus u fizički izgled muškaraca pa nikad nisi najebala od zgodnog.

Doduše, moja frendica Iva ima teoriju da ne treba nikad dejtati ružne frajere jer im ružnoća 100% nije jedina mana. I to ima smisla, dakle stuck smo sa zgodnima i nećemo ih blokirati jer nemamo dovoljno snažan karakter i najebale smo kako god da okreneš.

Jer, upletemo se u nekakve veze s tim zgodnim tipovima i onda se desi nešto tipa there’s pretty young thing infront of you, and she’s really pretty and she’s really into you i nisi još ni otplatila 300 kuna po satu psihijatra za prvu rundu psihoterapije na koju si otišla zbog prve runde zajebavanja i izjebavanja prezgodnog tipa, a ovaj te već vara s tom pretty young thing. Ili ti lansira odjeb bez varanja pa opet dolazimo  do zaključka da ti ne gine legalan recept za Xanax.

Nijedna varijanta s prezgodnim tipom nije dobra kako god da okreneš i ne mogu reći ništa drugo osim da se sve to moglo izbjeći preventivnim blokiranjem.

Također je zajeb kod dejtanja prezgodnim tipovima to što nakon njih ne možeš prijeći na ružnije jer ne možeš s konja na magarca i u kurcu si. Blokiraj, kažem ti.

O previše zgodnim likovima koje treba preventivno blokirati

Isprike čoweku što kradem njegovu sliku za ilustraciju, ali stvarno je mnogo zgodan i blokiraćuga preventivno. Baby, you’re bad news, I do the same thing, I don’t blame you. Bad news, baby, you’re bad news so my friends told me to leave you…

Pusa,

Nika

PS Poručujem svom bivšem dečku da ovaj text nije o njemu jer on nije toliko zgodan koliko misli da je.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima