Nikad nisam bila tip žene koja upozna lika i odmah, figurativno rečeno, forsa vjenčanje. Jednom sam doduše na prvom dejtu tipu rekla veličinu prstena koju nosim čisto zato jer sam pogrešno zabrijala da je to čovjek mog života i da će ga sigurno kupovati. Ako nekog zanima, veličina prstena je 15 i to je bitno za zapamtiti jer je najmanji ženski prsten 16 i onda će ti u zlatarni prodati taj i ja ću ga izgubiti u zahodu prvom prilikom. Ako me razumete.

Dakle, nikad nisam bila tip žene koji nešto forsa, ali sam zato nailazila na tipove koji u javnosti govore: ”Ajmo rentati neki stan i uselit se zajedno!” i onda mi za dva dana kažu da sam JA nešto krivo protumačila jer ”ajmo se useliti” je totalno ležerna rečenica koju govoriš bilo kome. Sarkazam. Sad sam toliko jako zakolutala očima prisjetivši se toga da me zaboljela glava.

Nikad nisam ljude forsala na brakove i bračne veze, ali sam istovremeno više no monogamna i stabilna u osjećajima. Iliti, mogu neobvezno dejtati jednog tipa mjesecima bez da pogledam drugog, a ovog kog dejtam ne tjeram da mi bude ozbiljni dečko i da ruča s mojom mamom. Sad će ovo zvučat patetično, ali ne vjerujem u etiketiranje odnosa nego vjerujem u osobe. Nedavno sam jednom liku rekla: ”Možeš mi bi frend, ljubavnik ili dečko. Muž? E to teško.” Titula dečka je titula koja se zaslužuje.

Pitao me jedan full dubokoumno, što ja želim od života? Iskreno? Želim doživotnu pretplatu na Coldplay koncerte. Do sad sam bila samo dva puta i mogu reći da je ovaj feeling život:

Na taj me u Haagu vodio jedan tip koji je to platio godinu dana unaprijed da me bukira na godinu dana. Prodala sam se i u procesu se zaljubila. Propalo i govnom zapečaćeno.

U Zagrebu se zadovoljavam s ovim i od života želim čovjeka koji će sa mnom ić na to da ne moram sama ili s nekom frendicom koju to ne zanima. Ova pjesma was dedicated to ME i to baš ova mutna snimka, najbolji poklon u mom životu, like ever:

Kak je to smiješno, ova pjesma postoji par godina, boys just come and go like seasons, a ja i dalje slušam tu pjesmu. Sad bar konačno imam izvedbu koja pripada meni.
Ovo su bile digresije – IDEMO DALJE! Doktor Ivo Sanader.

Bio jedan lik s kojim kad god sam se pokušala posvađati i napisala mu dugu poruku, on bi odgovorio: NISAM OVO ČITAO. IDEMO DALJE! a ja njemu na to: DOKTOR IVO SANADER! I tako svaki put. Ah. Te swatke ljubavne svađe. Bljak.

Zanimljivo je da ma koliko svađa u vezi bilo, žene se i dalje na sve sile žele udati jer kako uvijek kažem i jebeno sam u pravu, mnoge žive pod sloganom ”udaj se za bilo koga tko ima plaću”. Jer nisu stvari skupe nego smo mi iz Hrvatske.

Ja sam se jednom skoro udala s 20 godina za jednog tall, dark, foreign strangera, ali sam odustala jer sam shvatila da je to glupo. Šta ću se udavat s 20 g u stranu zemlju, šta ću time postić osim ostati bez faxa kad me se on za max tri godine riješi i pošalje me u rodnu zemlju koju je Gospod Bog za se’ sačuv’o.

Ženama je usađeno duboko u mozak da se hiiiiiiiiiiitnooo, daaaanas trebaju udat. Što je non sens. Znam da je bolje biti u braku jedan dan nego niti jedan, barem je tako govorila moja pokojna baka Kata, ali daj ajde. Evo imam novog švalera, nazovimo to tako. Novi švaler = tip s kojim ideš na cugu pa se tamo neprimjereno žvalite. Neka budala bi se hitno pokušala udati za njega jer nije ružan i ima plaću. I ne titra mu šizofrenija u pogledu što je bitno jer mnogim mojim švalerima je veselo titrala.

Ne znam šta mi je gore, ovi koji se hitno udaju za nekoh ko ima plaću, ili pak ove druge koje nekontrolirano rađaju djecu s ljudima za koje se nemaju namjeru udati i koji nemaju plaću. Pa život provedu tužeći ih zbog alimentacije, ali jebiga šta si se jebala bez zaštite s čovjekom koji nema plaću. Nije ti ni za abortus imao. Jadno, jadno.

Iskreno, meni jednom na neke dvije sekunde palo napamet da bi se mogla udati za čovjeka s početka priče kojem sam rekla koju veličinu prstena nosim, ali ta ideja me pustila nakon te neke dvije sekunde kad je počeo pričati kako jede lude gljive i experimentira s nekima od kojih možeš umrijeti za mjesec dana kad ti počnu otkazivati organi. Dečko, odi pravom doktoru pliz.

Nisam čula za slučaj braka koji nije propao, pa onda vjerujem da se stvarno svi drže savjeta bake Kate da je bolje bit u braku jedan dan nego niti jedan pa zato svi i budu u braku jedan dan.

Jedan dan.

Što lijepo, još jedan dan, možda netko koga znam slavi rođendan?

Radije ću na rođendan nego na vječanje jer stvarno mi se ne ostavlja soma kuna nekome tko će se razvesti prije nego stigne postaviti slike s vječanja na Fejs.

Jebeš takve nasilne žene. Kloni ih se. Tj. kak bi moj bivši rekao: ”Pojebi, odjebi i ideš dalje”. Mudar čovjek.

Ove koje se više žele ševiti, a manje vjenčavati te su ”a keeper”. Isto vrijedi i za muške. Živimo navodno u civiliziranom svijetu, a kao što već spomenuh u textovima, brak je primitivna institucija za očajnike i one koje znaju znanje i žele  životno osiguranje.

Muškarci su žrtve žena. A nasilje bilo psihičko ili fizičko još uvijek je nasilje. Žene udavače su nasilnice. Goni to u tri lepe ako cijeniš sebe. Ozbiljno.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima