Seks i Lolita se najbolje prodaju!

384

“Sextanjem bez gaćica” sam uznemirila veliki broj ljudi. Dok se drugih 50% složio sa mnom i pohvalilo je text. Jer “imam muda” pričati o tome. Nakon texta koji je izazvao svakakve reakcije, napravila sam anketu na Instagramu o seksualnim odnosima maloljetne i punoljetne osobe. U pozadinu sam stavila sliku klasika Lolite iz 1997. Naslovna slika članka. Jednostavno se ne mogu suzdržati da mi na takvu temu ne prođe glavom: “Hey, Lolita, hey!”

Klinke se pronašle u textovima. DM se punio argumentiranim mišljenjima. Kritikama. Prašina se ponovno digla. Na temelju gluposti, ali digla se. Fascinantno mi je kako bilo kakva tema vezana za seks može dići prašinu. Seks je i dalje tabu tema. Nešto što svi radimo ali se ne priča o tome.

Ne priča se mladima o tome. Ne obrazuje ih se. Zato se seks dobro prodaje. Pa evo ponovno, imam muda za ovo. Kako neki čitatelji kažu. Treći dio sextanja. Nemam više riječi na ovo jer sam istrošila sve riječi u porukama. Kako god, seks se i dalje dobro prodaje. Djecu se ne obrazuje. Roditelje je sram obaviti onaj razgovor o seksu s djecom prije stupanja u seksualne odnose. Djeca žive u uvjerenju da ih je donijela roda.
Sjećam se takozvanog seksualnog odgoja u osnovnoj školi. Predavači su došli. Bili su u fazi, “aha, to već svi sigurno sve znate”. Evo vam anketa, ispunite ju i možete nastaviti s nastavom. Upravo zbog takve male sitne greške, nedovoljno truda i vremena uloženo u predavanje jer svi već sve znamo dolazi do toga da se seks prodaje. Cijena za pobačaje je visoka. Pilula za dan poslije 200 kn. Kondomi 20 kn. Pilule 80 kn. Neobrazovanost maloljetnika o moralnom zakonu donosi veliku zaradu. Greške se događaju. Jebiga, nije za pohvalu ali griješiti je ljudski.

Seks između maloljetne i punoljetne osobe je samo šugava epidemija, koja će nam, ne bi se čudila uskoro zakonski i moralno biti prihvatljiva. Zamisli imaš kćer, napunila 12 godina. Osjećaš se k’o stara baba jer se u tvoje vrijeme curice od 12 godina nisu jebale s frajerima od 25 godina. Izostavimo Lolitu. U Loliti se seks skrivao, odnosno frajer je znao da krši zakon i nije mu bilo svejedno s njom u javnosti. Osjećao je grižnju savjesti zbog toga. A sada se ne osjeća niti trčak grižnje savjesti ako dođe do seksa između maloljetnika i punoljetne osobe. Ne govorim o silovanju. Govorim o pristanku oboje strane na seksualan odnos. Toliku pažnju usmjeravamo na osuđivanje seksa između dvoje punoljetne osobe s velikom razlikom u godinama. Primjerice, djevojka od 25 godina i muškarac od 60 godina. Oni dvije nisu društveno i moralno prihvatljivi, a kršenje zakona je.

Naravno. Tu je politika. Glasanje o pobačaju. Glasanje o ljudskim pravima. Glasanje o gej brakovima. To sve se ne bi događalo, niti bi se trebalo glasati da su djeca dovoljno informirana o seksu.

Hey, Lolita, hey! Kreši se u svoja četiri zida s nekime svojih godina. Ili možda s nekime tko je godinu dana stariji od tebe ako imaš fetiš na starije. Postoje hormoni u srednjoškolskim napaljenim balavcima. Punoljetni frajeri. Hey, nešto-nemam-ideju, hey! Većina ljudi s Instagram ankete se složila da je jebanje maloljetnice pedofilija. A pedofilija je ozbiljan problem. Uostalom ako već voliš kršiti zakon, postoje žene koje se prodaju za seks. Radije jebi iskusnu ženu kojoj je to posao, nego maloljetnicu.

Zaključak? SEKS. SE. I. DALJE. JEBENO. PRODAJE. I to je žalosno. U MOJE VRIJEME je to bio intiman čin. Ili životinjski. Kresali smo se u svoja četiri zida. Nismo se kresali pred mobitelima. U MOJE VRIJEME maloljetnici nije palo na pamet da bi se mogla kresati s frajerom koji je puno stariji od nje. Nama su takvi frajeri bili materijal za brak, odnosno oni su već bili, kako moja baka kaže, stari dečki za brak, obitelj i nešto ozbiljno. A mi smo bile njima samo balavice koje su u srednjoj školi, koje nemaju pojma o životu niti seksu. Ako si bila balavica od 16 godina, a kresala si se s frajerom od 17, to je bilo SRAMOTA! Jer je lik godinu dana stariji od tebe! Dapače bila je i sramota kaj si se kresnula sa svojih 16 godina.
Neda mi se više. Ne sviđa mi se ovaj svijet. Želim natrag u srednji vijek gdje bi me spalili na lomači kao vješticu zbog madeža na ruci. Tamo je život bolji i MORALNIJI! Marty McFly, dođi po mene s DeLoreanom! Čekam te.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Andriana Filipović
Filmofilka koja je stalno frustrirana stvarima koje se događaju oko nje. Na sve imam mišljenje i komentar. Ponekad bovaristička individualka. Zaljubljenica u mentol cigarete, kišne dane, tople napitke i horor filmove.