Sextanje: Bez gaćica, molim!

621

Opet počinjem uvod s “još jedna (ne) zgoda” života u malome gradu. Ne mora nužno biti. Nezgoda života u malome gradu se kosi s temom “zadnja generacija” mladih bez mobitela. Sextanje. Pravila sextanja. Ne, nije krivo napisano. Nije seks. Mislim na virtualni seks iliti ga sextanje. Držimo li se pravila sextanja? Neki ih se ne drže, odnosno većina ih se ne drži. Procure snimke seksa u javnosti. Procure ženska gola tijela među mobitele srednjoškolca u malom gradiću. Sranja se događaju. Ako se ne znaš pravilno sextati.

Ne znam kako su se naše bake sextale. Vjerujem da su muškarci bili tada dovoljna gospoda. Pustite me da živim u tome uvjerenju! Vjerujem da nije na kraju pisma bilo: “Molim te, želim te vidjeti. Uslikaj mi se gola. Pošalji mi sliku s pismom. S ljubavlju, tvoj Ivan.” Kako god. Generacija mobitela. Doba tehnologije. Doba robota. Suvremena tehnologija može biti korist ali i šteta. Ništa što već ne znamo.

Svaki srednjoškolac će se susresti s ovime. Možda čak i prije. U osnovnoj školi. Kad pubertet počne pucati i ljudi imaju svoj potrebe. Dečki vizualne. Cure romantične. Kad se to dvoje spoji nastaje kaos. Kad smo kod kaosa, fale mi textovi Vibora Kaosa. Natrag na temu.

Dečko upoznaje curu. Uđu u vezu. Romantika, cvjetići, leptirići. Dođe ona faza kad dečku fali seks. Jebiga, veza bez seksa nije veza. Nije nužno seks važan za vezu, ali ne možeš biti u vezi bez seksa. Curice se upuštaju u spolne odnose. Neke možda da ih dečko ne ostavi, jer mu fali seks. Neke možda jer dovoljno vjeruju svom frajeru. Ne znam. Mladost je ludost. Sve je moguće. Kad se ne vidite, potrebe su i dalje tu. Barem frajer ima svoju potrebu. Nekaj kaj mi cure nemamo u tolikoj količini. Zahvaljujući testosteronu pomiješan s pubertetom, frajeri imaju. Većinom svako jutro. Nekad iz dosade. Nekad jer mu se ne da učiti gradivo iz biologije. Nekad jer je profesorica iz matematike seksi, pa nastavu iz matematike provodi više u wcu nego u učionici. Kako god, kad traži pomoć od tebe u tome, to znači da mu je potrebna vizualna pomoć. Damn, osjećam se kao neki seksolog za teenagere kad sve ovo pišem. Naravno da ćeš olakšati svom frajeru muku od nagona, pa se potrudiš pomoći mu. Ili jednostavno želiš da se tebi diže ego na temelju fizičkog izgleda. Ne znam. Mladost je ludost, ponavljam, sve je moguće.

Kad jednom pošalješ pomoć svom dečku, gotovo je. Na meti si ružnih tračeva i komentara. Svaka muška osoba je u školi pod velikim odmorom vidjela slike koje si poslala. Čak i ako pošalješ preko Snapchata. Kreću tračevi i komentari. Kakvu god sliku da pošalješ, ne očekuj od njega da će to zadržati za sebe. Nebitno koliko ste dugo u vezi. Pokazat će najboljem frendu uživo, da se pohvali s time kako zna jebati. Ili iz nekog drugog razloga. Možda će mu i poslati, a uskoro će svaki mobitel imati tu sliku.

Fascinantno je kako niti jedna od tih curica čije sam golišave fotke vidjela, ne pokušava sakriti svoju facu. A kod klasičnog naslikavanja s frendicom je postalo in da ste leđima okrenute ili namjerno staviš svoju ruku preko cijele face i to je slika za uspomenu. Ne znam zašto je to postalo in i trend, ali sam primijetila da je popularno kod mladih. I smiješno je. Na svakom selfiju na Instagram profilu je faca prekrivena rukom, a u procurenim snimkama seksa, samozadovoljavanja, ili golišavih slika se faca jasno i “glasno” vidi. Prvo pravilo sextanja koje curice u mojem gradu očito ne znaju. NE SLIKAJ NITI NE SNIMAJ FACU! Naravno, prije svega da budeš svjesna da sliku tvoje male neće vidjeti samo on. Ako već slikaš malu, barem slikaj samu nju. Nakon prekida, ili sljedeći dan kad hodaš školskim hodnicima, nitko neće imati dokaza da si to ti. Slikaš malu i facu. E jebiga. Sama si kriva kaj si dobila status maloljetne lokalne kurve. Ni mama, niti tata, a bome niti policija ti neće skinuti taj status s ramena.

Ovaj članak je trebao biti namijenjen za novine pošto govorim o lokalnoj situaciji. Ali jebiga. Ne mogu pisati o tome kako svaku maloljetnicu zovem kurvom i osuđujem. Ali mogu pisati o tome kako imam izvore koji mi šalju takva sranja bez da tražim.
Vidjela sam golu maloljetnicu ispred ogledala kako pomaže dečku. Vidjela sam curu koja ima snimku seksa jer je mislila da frajer samo odgovara na poruke. “Došla mi je poruka, aj ti puši ja ću odgovoriti.” A u biti snima cijeli seks, bez da ti to vidiš. Mi se ne poznamo niti ćemo se ikad znati. Ali eto, ja tamo neka random osoba koju nikad nećeš upoznati znam da ti se ne gadi pušiti kurac poslije analnog seksa.

Ponovimo pravilo. Molim te, u ime mene, tamo neke random osobe koju nikad nećeš upoznati ali će ona vidjeti sve tvoje dijelove tijela. NEMOJ SLIKATI FACU! Ili nemoj dopuštati frajeru da odgovara na poruke dok se ti igraš s onom njegovom stvari.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Andriana Filipović
Filmofilka koja je stalno frustrirana stvarima koje se događaju oko nje. Na sve imam mišljenje i komentar. Ponekad bovaristička individualka. Zaljubljenica u mentol cigarete, kišne dane, tople napitke i horor filmove.