Solo sam i živim sam, dođeš mi u stan?

2527
Solo sam i živim sam, dođeš mi u stan?

Živjeti sam je jebeno. Hrpe prljavog suđa, veša, čarape na lusteru. I ti onda znaš da kad te ja zovem k sebi, da ću ja to pospremiti i ne pada ti napamet, ako sam te pozvao u stan, da te planiram, mogu i vjerojatno hoću – jebati. Tebi ne pada napamet da je stan od frajera u tridesetima, frajera bez djece, bar ne one za koju zna, u kaosu koji ja ne bih nikako dirao da ti ne dolaziš. Ja se mučim zbog tebe, mučim se da bih jebao jer tridesete su nove dvadesete, samo s novcima kojih, jebiga, imaš. I pomažu ti u gmizanju ka jebanju. Mi muški smo spremni svašta učiniti da bi dobili od tebe, čak i pospremiti stan do stadija pospremljenosti u kojem ćeš pomisliti da sam ja Američki Psiho i da se sve u mom stanu u biti prodaje jer sam, jelte, pospremio do te mjere da izgleda kao dućan, a ne kao da netko tamo fakat živi. Svinjac ću pretvoriti u Ikein katalog, zbog tebe.

I ako sam te ja pozvao i sve pospremio, tebi ne pada napamet da ja želim tvoju. P.

Zašto si tako naivna, a nisi više mlada? Misliš da sam te pozvao da gledamo TV? To što je TV (ili YouTube) sasvim slučajno upaljen, to ne znači da ćemo to stvarno gledati. Jer dok svira radio, šta bi ti radio, tralalala. Možda ti čak i skuham nešto naprednije od makarona koje jedem sam svaki dan jer to muškarci jedu kad žive sami. Možda čak napravim punjeni lungić u umaku od šampinjona i ne, nemoj misliti da ja to pod normalno jedem solo svaki dan. Ja samo gmižem ka jebanju i kuham to zbog tebe. Tj. zbog sebe, da ispunim svoj cilj. Kupit ću ti pivo. Lažem, kupit ću ti ih čak četiri jer želim da se naroljaš. U interesu mi je da si pripita jer ću ti pod svjetlom svoje pomno namještene noćne lampe izgledati kao da sam zgodan. Želim da primijetiš moje plave oči i njihovu dubinu jer što su moje oči tebi dublje, to ću ja završiti dublje  u tebi. Nakon svih tih kerefeka tipa pospremanje stana do razine da izgleda kao Ikein katalog i kuhanje kerefeka. Neću te najesti ko svinju jer prejedenim ljudima nije do sexa, jako dobro to znam jer nisam ja od jučer. McDonalds ne dolazi u obzir. Ja ću te fascinirati i opčiniti do mjere da ćeš možda čak pomisliti da ću ti biti idealan dečko.

Navodno žene dok vode ljubav razmišljaju o braku.

Anyway. Nemoj misliti da te zovem doma da pričamo. Da mi je do priče, pozvao bi te na kavu po danu negdje u javnost. Da mi je stalo do tebe, pozvao bi te u javnost, a ne prvi put odmah kod sebe doma. Znaj to. Ako to ne znaš, jako si naivna, a čudno mi je što si toliko naivna jer nisi više mlada. Tridesete su tu, kucaju na vrata. Kuc kuc.

Da nema sexa, muškarci ne bi nikad pospremili stan. Čarape na lusteru. Ne zajebavam se, no ti ih nikad nećeš vidjeti jer ja ću ih maknuti zbog tebe. I napravit ću ti to da ćeš ti zbog mene bježati kroz prozor opet i opet. Ne iz mog stana nego iz svog da pobjegneš od ćaće k meni. I ti ćeš se zaljubiti jer četiri piva učinila su svoje na ženski želudac i slabu jetru, a ja ću ti se smijati i hvatati neku mlađu. No ti ipak dolaziš k meni u stan. Zašto, djevojko, zašto??

Ako sam ja spreman zbog tebe ići toliko daleko da sam pospremio stan, e onda je najmanje što možeš učiniti za mene to da skineš gaće. Sori što sam prost. Ma nisam baš prost, samo kažem da gmižem ka jebanju i zato sam te, ženska glavo, pozvao u stan i kupio ti četiri piva i to ona Peti Element s 8% alkohola. Žuja je zakon, ali trebala bi ih popiti šest, a to mi se ne isplati jer će potrajati. Igram na sigurno s ovim od 8%. Da te cijenim stvarno, ne bih te tako zvao. Izveo bih te prvo na kavu, pa na pivo, a zatim na večeru pa sutra na Sljeme, na ručak tamo. Pustio bi da proučavaš dubinu mojih očiju u raznim situacijama, a tek bih te onda poveo u stan i skinuo sve sa tebe. Tada bi već možda ti skinula sve sa mene. A ne ja s tebe. Ovako kad te odmah, ne budi lijen, zovem u stan, ovako ja skidam tebe jer si popila četiri piva s 8% alkohola. Zovem te da te brutalno iskoristim.

Ali ti to ne shvaćaš nego žvačeš šampinjone koje sam ti pripremio i gledaš moje plave oči razmišljajući o tome kako sam ja idealan dečko. Misliš si ”wauuu, on sprema stan i kuha” – kurac sprema i kurac kuha, da ne budem baš prost. Ja samo gmižem ka jebanju.

I tvoj je zadatak, ako si već došla, da mi daš. To ti kultura nalaže jer znaš valjda zašto te frajer kojeg si vidjela jednom ili nijednom zove u stan. Nisam te pozvao u kino pa na večeru ili u muzej! Nije mi stalo do tebe i procijenio sam da mi nikad neće biti! Ti bi trebala to znati i ako ne želiš u moj krevet, poziv odbiti, osim ako nisi jako jako jako glupa. Pozvana si da budeš brutalno iskorištena, jednom, dva ili tri puta, a onda ignorirana pa kad mi počneš plakati i budeš željela razgovarati ”o nama”, onda ćeš biti brutalno odjebana jer pozvana si u stan da budeš jebana i odjebana, a na tebi je kako ćeš ti to shvatiti, podnijeti i prihvatiti.

One najbolje to prihvate stoječki i zahvale se na gostoprimstvu, spremajući gaće u torbicu dok im ja zovem taxi. Neke žene znaju pošto su došle, kako će biti primljene i kako će i otići. Neke znaju, ali gomila njih ne zna i ono što se ja pitam jest kako one mogu biti toliko naivne?

Svrha ovog teksta nije provokacija, ne želim ispadati ”kontroverzan” nego svrha je iskrenost u ime svakog hetero muškarca. Ja samo pojednostavljujem vaše živote, žene moje lijepe i drage, objašnjavajući vam što znači kad vas muškarac kojeg dobro ne poznajete pozove u stan. Pojašnjavam vam da je samo cilj da u pravom trenutku na 2 promila uvidite dubinu naših muških očiju, očiju iza kojih se skriva svinja koja će vas povrijediti. Ako budete dovoljno glupe i pomislite da sam idealan dečko za vas, bit ćete povrijeđene jer hej, gurl, nisi pozvana u muzej. Da sam te izveo u grad nekoliko puta, na večeru pa na ručak na Sljeme, e onda bi postojali ”mi” i bilo bi ”nas”. Ovako nakon jednog jebanja pri kojem me nisi vidla iliti vidjela dalje od mojih ulaznih vrata nema nas i ne postojimo mi. Postojim ja koji sam pobijedio i ti koja si nešto dobila, ali svoje srce ako si dovoljno slaba – izgubila.

Razmisli dvaput, kad te ja kojeg si vidjela jednom ili nijednom, odmah zovem navečer u stan – želiš li stvarno doći jer jebote ne budi glupa, znaš što to znači. Razmisli dvaput da se poštedimo neugodnosti i da, za ime boga, ne ispadne da sam bez razloga pospremao stan.

Zapamti, ja jedem makarone. Lungići s gljivama su laž koja služi tome da uvidiš dubinu mojih očiju kako bih ja mogao iskušati dubinu znaš čega.

Razmisli dvaput i ako je odgovor ”ne znam” miči mi se s očiju i ne dolazi mi u stan.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Vibor Kaos
Izgubljen u tvom svijetu, prosječni čovječe.