Svoj Đir, Svoj Film

217
Svoj Đir, Svoj Film

Ako ti neko stalno pametuje i pizdi da on zna najbolje – ne slušaj ga,danas su svi mudraci i ako budeš iša po svom dovoljno mu je da ti kaže da si buntovnik i ispunija je zadatak,bacija je upljuvak i sad je miran .Tako je i tebi,  dovoljno da ga pogledaš i vidiš da izgleda ka noćni čuvar bez posla koji samo zna pametovat a od straha ne mrda – buntovniče drž’ se!

”I šta jesan i šta nisan – katastrofa san.”

Tako bi rekla Olivera Ćirković dok je pričala o tom kako su je opisivali mediji. Nekad na čelu  Pink Pantera, jedne od najvećih bandi  pljačkaša na našem lipom brdovitom Balkanu, a i u Europi, sve je to ostavila iza sebe,okrenila  život i sad je popularna spisateljica.Za licemjere nevaljana jer ima prošlost, da kažeš kako ona slijedi svoje ciljeve kakvi god bili i da ne odustaje, naravno da se to takvima ne sviđa. Uvik će bit onih šta će kritizirat, a  najgori od svih znaju samo mrzit pa im i ne  odgovara kad vide  ambiciju jeronitakvinisu niti će ikada biti. Jebiga, za neke stvari tribaju muda, najlakše im je  biti u svojoj  komfort zoni pa od tamo ogorčeno komentirat i promatrat šta se dešava.  Uživaj jebote,izađi vani,otkrij nešta novo, radi nešta šta te veseli, jer je to jedino bitno i tu priča staje !

Esad, za nekog je buntovnik onaj  koji je odbacija fakultet ili posao zbog  droge, sexa i rock’n’rolla  jer više nema volje za takvim životom pa, eto, proba bi nešta drugo. Ili onaj koji je jednostavno drugačiji od ostalih, uživa u životu i znatiželja ga stalno goni prema novim ciljevima , radi po svom i  malo po malo – dođe na svoje. Neda budalamada ga naživciraju, da mu stoje na putu, ali prije svega – ne jebe živu silu !

Meni je osobno znatiželja donila samo dobro i kad se sitin di me sve odvela,  sritan san. Umoran san od tog da mi drugi  stalno pizdekaju,  šta valja, a šta ne valja, premda iman autoritete i prijatelje  koje poštujen i tako će bit . Zamisli čuda, šta god napravija i koliko se god budeš trudija,  usrat ćeš. Jer,  kao,  bolje ti je njih slušat. Imamo taj luksuz da bi živili po svom i  srića da  sa godinama postajemo sve više imuniji na takve pizdarije,skoro pa više i ne dolazu do glave. Da san po prirodi flegma bilo bi mi lakše, jebiga –  nisan ima takvu sriću !

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Jakov Mandić
Dalmatinac, volin prirodu i životinje, dobre ljude. Mrzin nepravdu. Živi i pusti druge da žive.