Treba li prihvatiti gay prošlost svog navodno hetero supruga?

547
Treba li prihvatiti gay prošlost svog navodno hetero supruga?

Upravo vidjela na fejsu jednog tipa kako se kurči svojom lijepom ženom i prvorođenim sinom, a dobro ga znam kao lika koji se skrivao od mene u gay baru u koji bi dolazio sam. Kasnije mi nudio kojekakve grupnjake. Jednom sam bila pozvana u grupnjak sa Simonicom lizačicom oltara, ali i to ludilo je bolje nego takva Sodoma i Gomora. Ovo dvoje nije bilo  povezano.

Čim sam vidjela slikice bebice, mamice i tatice, zapitala sam se zna li mama da je njen alfa mužjak bio omega u WCima mračnih gay klubova u koje se moglo ući samo ako znaš ljude.

Ovo je teška tema.

OK je biti openminded i ne mariti za gay iskustva svog sadašnjeg koji tvrdi da je hetero, ali ne ostaje li tu tisuću neodgovorenih pitanja? Je li možda s tobom radi svoje mame i tate? Jednom pred dosta godina našla sam se  u ljubavnom klinču s likom koji je pred sam sex počeo vikati da je on gay  i da bi se mogao prisiliti na snošaj sa mnom da je više popio te me stao ucjenjivati da će me ubiti ako ikome kažem da je gay jer se on namjerava oženiti. Lijepo. Blago toj nesretnoj ženi. Još mi je kao kompliment rekao da sam ja njemu bila toliko zgodna da je mislio da će se sa mnom izliječiti od pederluka.

Znam isto dečke koji tvrde da su svi ljudi bisexualni. To govore jer ako to kažu na glas lakše im je sebi samima opravdati činjenicu da se ponekad, kad nitko ne gleda, žvale s frendom.

Ja znam da ja ne bih tolerirala gay prošlost svog dečka jer jednom gay – uvijek gay, nisam homofobna nego želim da je veza u kojoj sam iskrena, a ne da postoji mogućnosti da se čovjek sili na to da bude sa mnom jer ne želi biti javno gay. Ne želim biti nečiji paravan jer to je podlo i odvratno prema meni pošto i ja, iako je još nisam srela, imam pravo na ljubav.

Znam da ne živimo u idealnom društvu i da spodoba Markić još ima pravo glasa, ali gayevi bi se trebali osloboditi okova tajnosti i, ma koliko teško bilo, biti ono što jesu. Gay. Prihvatio to netko ili ne. Barem bi bili sretniji i ne bi brutalno uništavali živote žena koje nisu ništa krive nego samo jadne ne znaju da im muž jedini i voljeni kad kaže da dugo radi u biti s crvenim ružem na usnama posjećuje gay klub i ljubi nečiji pimpek. Ili svoj pimpek stavlja u nečiju guzicu, a nakon toga će ga staviti vama u usta.

Mislim da je lakše odseliti se u liberalniju zemlju, lakše i poštenije, nego biti latentni ogorčeni gay u Hrvatskoj koji glumi katolika Hrvata, a mora popiti litru rakije prije no dotakne svoju suprugu po sisi jer mu se ta sisa gadi.

Ovaj text je kratak jer kad bih krenula u analize svih varijanti takvih odnosa mislim da bih završila u Vrapču jer bi pošandrcala od pisanja 89 stranica iscrpnog znanstvenog rada.

Što vi mislite?

Nika xoxo

PS Ako želite donirati meni siromašnoj za izdavanje knjige, broj računa kod ZABAe je ovaj:

HR7123600003232736813

Hvala na svakoj kuni jer kuna do kune = knjiga!

Zbog vjere u pravdu ostala sam bez dva posla i ikakvog prihoda

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima