Vibor Kaos: ANTI-BABY FRONTA HRVATSKE 2005

719
Vibor Kaos: ANTI-BABY FRONTA HRVATSKE 2005

Donosimo vam zapis Vibora Kaosa iz 2005. godine, isječak iz davno mrtvog bloga ”Mrtvi delfini & proklete kurve” koji je tada uvršten u top 100 neprimjerenih internet sadržaja:

Šišao sam psa danas i to je bila fakat naporna radnja – frajer je glumio da ga šišanje BOLI i zajebavo cijelo vrijeme pa sam mu morao zavezati gubicu tj. improvizirati brnjicu. Učinio sam to s običnom maramom. Na to je little sister popizdila da šta mučim životinju, da će zvat društvo za zaštitu životinja i kajaznam. Kad mi netko – a posebno tak netko s jednostaničnim mozgom počne srat – tad shvatim zašto je zabranjeno posjedovati oružje. Znam, sestra mi je, ali je ta žena doista glupa. Prije neg su je moji tj. naši diiiivni starci upisali na fakultet za bogate i retardirane – dizajn u Londonu, studirala je jedan od najkretenskijih fakulteta, a to je PRAVNI fakultet u Osijeku, a živimo u Zagrebu! Onak!?

Za vrijeme studiranja dala je novu definiciju pojmu neuspješnosti u studiranju, rezultat nekolikogodišnjeg studiranja je JEDAN položeni ispit i to Engleski za pravnike, za čije savladavanje je potrebno naučiti tek nekoliko riječi engleskog jezika i naučiti da se ispred suglasnika piše A (that’s A big fuckin’ idiot), a ispred samoglasnika AN (i’m eating AN apple, bitch).

Upravo zbog postojanja moje sestre izmislio sam Anti-baby Frontu Hrvatske čiji se osnovni smisao novih aktivnosti bazira na ZABRANI DJECE, tako da vas obaviještavam da će uskoro pod mojim vodstvom ANTI-BABY FRONTA HRVATSKE BITI I OSNOVANA jer postavio sam nekoliko više no točnih definicija:

1) TRUDNOĆA U ŠIREM SMISLU – maligni (zloćudni) fizički poremećaj koji se zbiva najčešće kod mentalno zaostalih djevojčica/djevojaka/žena/baba u dobi od 12 do 55 godina kao posljedica spolnog odnosa s mentalno zaostalim pojedincima ili više njih suprotnog spola, a očituje se devetomjesečnim razvitkom životinje u utrobi dotične osobe. Životinja je sluzava pokrova tijela i težine do 5 kilograma.

Trudnoća = kraj života trudne osobe i svih njoj bliskih osoba.

2) ŽELJENA TRUDNOĆA –  težak psihički poremećaj vrlo sličan suicidalnim sklonostima. Osoba svojevoljno odabire put ka samouništenju.

3) NEŽELJENA TRUDNOĆA – teško izlječiva smrtonosna bolest. Može se liječiti u ranom stadiju iako smatram da nikada nije kasno za liječenje trudnoće.

Potencijalna zabrana djece usko je povezana i s ekologijom jer djeca osim što su glupa i imaju fiks ideje tipa ŽELIM ŠMRKLJE VRATITI U NOS, djeca troše previše papira i tako uništavaju naše šume jer roditelji su previše glupi da recikliraju.

Već vidim reklamu: Pridruži nam se i TI! Pomozi nam da postanemo NAJBOLJI NA SVIJETU I ZABRANIMO DJECU! Dan bez djeteta = dan bez nečastivog!

ABFH – for a better tomorrow, for a world without children! Predobro.

Čudite se ako hoćete, ali ja, strastveni pušač Lucky Strikea te isto takav obožavatelj plastične ambalaže, ekološki sam osviješten! Jer, ZABRANA DJECE – kao kaj već spomenuh – usko je povezana s EKOLOGIJOM:

Naime, djeca (ponajviše u dobi od 3 do 9,7 godina – podatak preuzet od Zavoda za statistiku Novi Marof) puno crtaju/rišu/šaraju/seru i onda se hrpetine papira (čitaj: DRVEĆA) bacaju u smeće jer takvi uništeni papiri nikome ne trebaju. Manjina takvih uništenih papira ostaje pohranjena u ladicama majki koje boluju od PPTŠ-a (post-porođajno-traumatskog-šoka), ali većina žena se do 20 godina izliječi i pobaca papire.

DJECA ŠTETE PRIRODI! Sačuvajmo drveće i zabranimo djecu!

Nekolicina znanstvenika zastupa mišljenje da djeca ipak uspostavljaju prirodnu ravnotežu tj. puno seru (vidi: sranje) i kad ta govna bacimo u prirodu ona postaju gnojivo te tada šume bolje rastu – dakle, donekle nadoknađuju učinjenu štetu.

Ipak, mi u ABFH čvrsto vjerujemo:

Zašto pristati na ravnotežu ako možemo imati napredak?!

Za vašu potencijalnu pobunu na temelju ovih redaka zahvaljujem vam se odmah i same srži šupka (vidi: šupak)!

ZABRANIMO DJECU!

Rječnik stranih riječi:

SRANJE: postupak pražnjenja crijeva nakon recikliranja pojedenih hranjivih tvari.

ŠUPAK: otvor za izbacivanje recikliranih hranjivih tvari.

Dakle, ANTI-BABY FRONTA HRVATSKE iliti ABFH kreće sa svojim osnivanjem, a njena če mijesećna ćlanarina iznositi 5 HRK (plativo u ratama na 24 mijeseca ili ćekovima Varaždinske banke)

U slijedečih nekoliko redaka proćitajte odabrane djelove iz MANIFESTA ABFH (potražite u Dioni blizu vas, 321 str., meki uvez!)

Ciljana skupina naše buduče organizacije su sve mlade obitelji i oni koji če to postati. Svi smo uvjerenja da mala djeca apsolutno nikome ne koriste, samo rade sranja i glupa su. Zato mi u ABFH mislimo na Vas! Još jedna, ali ne i manje važna svrha ABFH je promocija GENETIĆKOG INŽINJERINGA jer samo kada se ljudska vrsta bude mogla prokreirati na POTPUNO ĆIST I SMISLEN naćin (SEX = BOLEST, SMRT, UBIJANJE, POBAĆAJ) moči če ljudska vrsta zaista napredovati.

Osmišljena je i mala vesela jednađba: NAPREDAK = ABFH + POBJEDA

Ćinjenica je da smo mi u ABFH skupina iznimno inteligentnih pojedinaca i jasno nam je da sistem SVIJET BEZ DJECE ne može poćeti samo tako. I, imajuči to u vidu, planiramo otvaranje nekoliko ABFH centara izvan Hrvacke (naš moto je, uz ostale, i ovaj UPROPAŠTAVAJMO DRUGE OKO SEBE, A NE SAMI SEBE) – insinuacija na države – centri su u planu u Sloveniji, našoj zakletoj zemlji neprijatelju, potpuno besplatni za naše ćlanove, a njihove se rad sastoji od ovoga:

1) Odgoj djece od rođenja do (i ukljućujuči) PETE godine kada ih možete pošteno izmlatiti, a da ona ustvari znaju zašto su dobila po pićki. Ova opcija, več dugo priželjkivana od strane pojedinaca širom svijeta Vam omogučuje da potpuno bezbrižno provedete pet godina i dobijete Vaše djete kada ono PRESTAJE BITI PROBLEM, A POSTAJE ĆOVIJEK!

2) Strućno i osposobljeno osoblje odgajat če Vaše djete na naćin koji Vi odaberete, a postoji ih nekoliko (FAZE I NAĆINI RAZVOJA U PRIPREMI)

3) Sav trošak hrane, odiječe i neprepostavanih noči snosimo MI, odnosno glupi kretenoidni ljudi koji vole djecu, a rade za NAS!

Svačate da s nama NIKADA niste na gubitku!

Meni i mojim suradnicima zamjeraju pretjeranu radikalnost u odlukama, medžutim mišljenja smo da sa dijecom nikada niste sigurni.

Promoviramo takodžer i siguran sex te je u mijesećnu ćlanarinu ukljućeno i dva potpuno besplatna TI&JA prezervativa, raćunajuči tako da če našim dijelovanjem opasti broj neželjenih trudnoča, a i najgorih oblika SP (spolno prenosivih) bolesti kao što su  PARKINSONOVA, KUGA I KOLERA.

Dakle, dobrobit svijeta je na našoj strani, budite i Vi!

I, za kraj jedna kineska poslovica koju volim spominjati: DAN BEZ DJETETA, DAN BEZ NEČASTIVOG!

Na kraju manifesta bit će dodan specijalni obrazovni piccolo-dodatak: PRIMITIVIZAM KAO RELIGIJA

Primitivistička crkva (u razvijenijim zapadnoeuropskim zemljama denominacija) iliti PRIMITIVIZAM postao je religija jer poput većine jeftinih religija (Muslimani npr) ima tendenciju širenja.

Blagoslovio Vas bog Vual*!

*Vual = sotonistički bog zaštitnik ubojica male djece. Često ga prikazuju kao devu ili starca koji proklinje svu djecu na svijetu.

(izvor: MANIFEST ABFHa, Zagreb, 2005.)

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Vibor Kaos
Izgubljen u tvom svijetu, prosječni čovječe.