Žvaljenje u javnosti ili žvaljenje meni pred facom

135

Prije početka, upravo sam otišla na Google provjeriti kolika je kazna za “barenje u javnosti”. Piše, citiram, “budu li ljubavnici uhvaćeni na djelu, strasti bi ih mogle koštati do 5000 kuna, što je gotovo jednako kao da su se potukli.”

Ah, što se ima pisati i reći o mladim ljubavnicima koji odluče izmijeniti svoju vruću slinu u javnosti? Nekima je to slatko, nekima iritirajuće i ne mogu se suzdržati bez da ne naprave kolut očima. Ja spadam u kategoriju oboje, odnosno da se bolje izrazim, volim u svemu primjenjivati zlatnu sredinu. Pa tako i u ovome. Slatki su mi parovi koji izmjenjuju nježnosti u javnosti, ali je iritirajuće kada se nježnosti pretvore u vruće strasti i držim upaljenu svjećicu ispred njih.

Dogodilo se to nedavno s jednim parom koji je tek prohodao. Nisu se nikako mogli naći preko tjedana, pa su nas zvali van u prijevodu iskoristili su nas za prijevoz. Kafić jedan, piće na stolu ostalo netaknuto pola sata jer su oni pili jedno drugome slinu. Kafić dva, dragi i ja smo primijetili kako kafići imaju divne lustere, samo da ne moramo gledati u njihovo izmjenjivanje baterijica. Klub, još uvijek nisu otkrili da se s usnama nešto drugo može raditi, kao naprimjer oblikovati usnama riječi i slova, i izgovoriti ih. Ne. U klubu su otkrili da to mogu pretvoriti u vruću aferu kakvi imaju oni muževi koji varaju svoje žene po hotelima. Meni i dragom već prilično neugodno.

Dragi i ja nismo onaj tip osobe koji se žvali u javnosti. Da se razumijemo, strast frca u naša četiri zida crveno pobojane sobe, za koju sam pročitala da diže libido. Ne znam diže li ili ne diže, ali svima je crvena asocijacija na boju ljubavi, odnosno barem je meni asocijacija na ljubav. Ili krv. Iako nismo tipovi koji se žvale u javnosti, često smo žrtve parova koji se ne mogu kontrolirati svoje životinjske strasti.

Ali ne razumijem. U koju vražju mater si zvao nekoga van, izuzetak su par koji nas je iskoristio za prijevoz, da bi se nekome žvalio pred facom? To je jebeno nepristojno. Porniće imam doma. Nevina kratka pusa. Svi to radimo. Ali mene stvarno jebeno ne zanima kako ljubavnici istražuju šupljinu svojeg grla.

Zvat ću ti miliciju, kako stare babe viču. Ionako je kazna za strasti 5000 kn ili je to gotovo jednako kao da ste se potukli. Pa ti nastavi kršiti “javni red i mir” i skači po živcima osobe koja je potrošila SKUPO gorivo kako bi vas vozikali od kafića do kafića da se možete žvaliti. Možda smo i mi ti koji smo bili glupi i trebali ih ostaviti čim se nisu odvojili 5 minuta jedno od drugoga, ili smo im možda trebali uzeti sobu.

Da završim ovu frustraciju u tužnom stilu. Dotični par nije izdržao niti mjesec dana, jer je gospodična žvaljavica našla druge usne za žvaljenje u javnosti. Ovaj puta ja nisam ta koja mora držati upaljenu svjećicu ispred njih već je netko drugi žrtva toga.

Revolucija iz kreveta ne snosi odgovornost za izrečeno u komentarima
Hellmouth
Blog k'o blog. Pišem da izbacim iz sebe višak emocija. Želim da osjetiš svaku moju riječ. Tijelo mi je mlado, a duša kao da je stota. Žalim što ima tako puno odustalih. Kava. Cigarete. Kiša. I on.